HYVÄ TIETÄÄ 
sam_1324.jpg

                               

Älä anna koirasi merkata meidän oven eteen!
Mun seinänaapurin,joka asuu päätyasunnossa,ei halua ymmärrettävistä syistä, että hänen ikkunan alleen jää asiakkaat seisomaan tai hänen oven edessään seisotaan. Älkää päästäkö koirianne naapureiden ovien eteen saatikka merkkailemaan heidän pihalleen. Pitäkää koirat lyhyellä hihnalla.-Tarvittaessa voitte maksaa koulutuksen osissa, joka tunnin alussa.

-Odotamme asiakkaita 15min, jonka jälkeen käynti peruuntuu (jos eksyt tms, kannattaa soittaa).

-Peruuttamattomasta tunnista veloitamme puolet tunnin hinnasta!

- Jos en ole vastannut mailiisi vuorokauden sisällä, soita tai laita tekstiviestiä, joskus luukku hävittää noita maileja.

-Kaikilla Koirakoulu Kitin asiakkailla on mahdollisuus tulla ilmaiseksi avustamaan ohituksissa. Tiedot milloin ja monelta treenejä on, löytyy facesta ja foorumilta. Muistakaa,että jokainen treenaa omalla vastuulla. Koirakoulu Kiti ei ole vastuussa. MUTTA jos sen hetken kouluttavan koira tekee vahinkoa teille tai sinun koiralle, ja vahinko oli selvästi meistä lähtöisin, tällöin vakuutus korvaa teille korvaukset.

 

 - Koulutuksen ensimmäisellä käynnillä tehdään koulutussopimus. Ilman sopimuksen allekirjoittamista koulutusta ei voida aloittaa.

- Olemme ulkona suurimman osan koulutuksesta, joten vaatetus sen mukaan.

-Talvella säävaraus neuvolatuntien suhteen -25 (riippuu tietysti koiran karvanlaadusta miten kestää pakkasta) ja pennuilla pakkasraja -15 (riippuu iästä sekä karvanlaadusta).

- Kun olette tulossa koulutukseen, ÄLKÄÄ aloittako omatoimisesti JÄÄKAUTTA ennen kouluttajan luo tulemista! Jos olette ehtineet aloittaa, kertokaa kouluttajalle. Se ei ole este koulutukseen tulemiselle.

-Juoksuista narttua en mielellään ota koulutukseen. Jos juoksut alkavat kesken koulutuksen, ota yhteyttä.

-Jos koirasi on selkeästi kipukoira, kannattaa ensin hoidattaa kivut niin hyvin kuin mahdollista ja tulla sen jälkeen koirakouluun. Jos koiralla on jokin tarttuva tauti, emme voi ottaa koulutukseen omien koirien turvallisuuden vuoksi.

 Koirakoulu Kiti on luonut oman ryhmän facebookkiin, jossa jokainen saa kysellä hyvällä omalla tunnolla asioita esim. jääkauteen liittyen. Saatte jakaa omia kokemuksia ja siellä tosiaan vastailen sitten ihan hlö.kohtaisesti teille jokaiselle:).Ryhmä löytyy koirakoulu kitin keskusteluryhmä nimellä. Tervetula jokainen minun luona käynyt asiakas myös he jotka ovat parhaillaan koulutuksessa

 

 Tärkein asia, mitä haluan aina ihmisille painottaa on:

Koulutus on positiivista palkkaamista,mutta koiran KASVATUKSESSA täytyy olla rajat ja rakkaus.


sam_2805.jpg